top of page
Karolina Kempe

Så här arbetar jag

Samtalet är den form och det forum där vi möter varandra. Oavsett om vi har ett enstaka samtal eller en längre kontakt finns det möjlighet att tillsammans fokusera på olika områden i livet, till exempel:

- sunda och givande relationer (den du har till dig själv eller de du har med andra människor)

- hur du lättare kan nå fram när du navigerar i kommunikation som känns klurig och svår

- klarhet i dig själv: hur du kan stå stadigt i dina ord när du pratar med eller inför människor

- dina drömmar och mål och hur du kan nå dit

- lycka, glädje och meningsfullhet i livet

- arbete, karriär och kreativitet

- mindre stress och mer balans 

- självkärlek och sätt att hand om dig själv på när vardagen springer på

- självförtroende, utveckling och växande

- andlighet och tro

- andra områden i livet där du upplever att något hindrar dig från att skapa och leva det liv du önskar och längtar efter.

Om du har något du redan vet att du vill fokusera på och jobba med så börjar vi där. Om inte, så hjälper jag dig känna in var det är ditt hjärta vill börja.

 

Ett av de verktyg jag har med mig och lyssnar efter oavsett vad vi fokuserar på är vår inre och yttre kommunikation – vad vi tror, tänker och säger och hur vi pratar till oss själva och med varandra. Ibland kan ett coachande samtal till största del innebära att vi pratar med varandra om hur du utifrån där du är nu kan komma närmare det du önskar. Ibland använder jag mig av korta, guidade meditationer som hjälper dig att komma i kontakt med ditt hjärta och din inre visdom. 

 

Samtalen sker via video och när du gör en bokning så skickar jag en Zoom-länk till dig via e-post. För dig som hellre önskar ha ett samtal i skrift är detta också möjligt. Då klickar du på knappen ”Boka ett mejlsamtal” nedan, där du får berätta om dig själv och det du önskar stöd i. Jag skriver ett svar till dig via mejl så fort jag har tillfälle (som längst inom en vecka). Du har sedan möjlighet att följa upp med ytterligare ett mejl med frågor eller tanker som kommit upp utifrån vårt första samtal, och jag svarar med ett andra mejl. Du kan också börja med att boka ett kostnadsfritt inledande samtal.

...och scrolla ner för att läsa lite om vad detta innebär!

Mina värderingar och det jag tror på

Jag tror verkligen att allt som händer i livet, vår glädje och vår smärta, håller en möjlighet för oss att lära känna oss själva – och ibland också varandra – på ett djupare plan, och att detta är det plan där kärlek och medkänsla, empati och glädje finns. När vi upplever att livet bringar växtvärk och hinder för att vi ska kunna leva det liv vi önskar och längtar efter, kan detta vara svårt att ta in. Men jag tror att när vi tillåter oss själva att ta ett steg tillbaka och lyssna in vad dessa hinder har att förmedla till oss, för detta ofta med sig en gåva som kan komma i många olika skepnader, till exempel läkning, kontakt, förståelse, lättnad, tillit och glädje.

Jag tror att vi alla har de svar vi behöver inom oss när vi lyssnar inåt. Jag tror också att vår inre värld kan bli tydligare för oss när den speglas av någon annan i ett tryggt och tillåtande rum. Min intention i ett samtal är alltid att förmedla en trygghet där detta kan ske.

 

Om du vill veta mer om mig och hur jag tänker om livet så klicka på "Om mig" i menyn ovan. Du får också gärna läsa vidare i min blogg som finns här på hemsidan. Den handlar om relationer, kommunikation och... livet!

Inför vårt samtal

Vad är ett kostnadsfritt inledande samtal?

Du som är nyfiken på att prova på eller inleda en samtalskontakt men skulle vilja veta mer om vad det innebär är välkommen att boka ett kostnadsfritt inledande samtal, vilket brukar vara 30–45 minuter långt och sker via video. Du förbinder dig inte på något sätt till en fortsatt kontakt utan det är ett sätt för dig att få en känsla för om detta är något du skulle vilja fortsätta med.

Vi kommer att prata lite kort om var du är i livet och vad du skulle vilja förändra eller få stöd i, och jag kommer att berätta lite mer om mig själv och hur jag arbetar. Mot slutet av samtalet bestämmer vi tillsammans vad som eventuellt blir nästa steg. Om du väljer att fortsätta en kontakt är det du själv som bestämmer hur många samtal du vill börja med och hur ofta de ska ske. Om jag, utifrån det du beskriver, istället tror att någon med annan kunskap än jag kan vara ett bättre stöd för dig så kan jag försöka hjälpa dig vidare i det, om du vill. Jag ser fram emot att prata med dig!

Priser samt av- och ombokningar 

(samtliga priser är inklusive moms)

Videosamtal (60 minuter): 900 kr.

Paketpris för 3 videosamtal: 2300 kr (ordinarie pris: 2700 kr).

Paketpris för 6 videosamtal: 4800 kr (ordinarie pris: 5400 kr).

Mejlsamtal: 900 kr.

OBS: Betalningssätten kortbetalning, PayPal, Swish och Bankgiro är valbara vid bokningar av ett samtal i taget (video eller mejl).

Swish och Bankgiro kallas vid utcheckningen för "manuell betalning".

Vid köp av ett paket är enbart kortbetalning och PayPal valbara betalningssätt.

Av- och ombokningar

Av- och ombokning av videosamtalen skall göras senast 24 timmar innan avtalad tid. Vid för sent avbokat eller uteblivet videosamtal debiteras 100% av kostnaden.

För att av- eller omboka ditt videosamtal före 24-timmarsgränsen, logga in på ditt konto i menyn ovan och gå in under

"mina bokningar". Där kan du omboka din tid och välja ett nytt datum i kalendern. Om du avbokar ditt videosamtal får jag automatiskt ett meddelande om detta och kommer därefter manuellt att återbetala dig det du har betalat för ditt samtal.

Om du inte har skapat ett konto men ändå behöver om- eller avboka din tid, kan du skicka ett mejl till mig på contact@consonancecommunication.com så ska jag hjälpa dig.

All bokning sker online. Tycker du det är svårt att boka online? Då kan du givetvis kontakta mig via mejl eller på kontaktformuläret här på hemsidan, så hjälper jag dig!

bottom of page